TäsmäViljely-Foorumi

Aika ja paikka

Torstai 5. maaliskuuta 2020 klo 10-16, Bussikuljetus järjestetään niin, että bussi on Salossa klo 10 ja takaisin lähdetään klo 16.

Astrum-keskus, Salo

Uusi täsmäviljelyteknologiaan keskittyvä maksuton näyttelytapahtuma, jonka kohderyhmänä ovat ennen kaikkea viljelijät.

Tapahtuma koostuu messuosastoista ja seminaarista. Paikalla on yli 20 eri tyyppistä täsmäviljelyyn keskittyvää tai sitä hyödyntävää maatalousalan yritystä ja muita aiheen asiantuntijatahoja.

Messuosastoilla ovat mukana lähes kaikki Suomessa toimivat maatalouskone-edustajat, joiden valikoimista löytyy täsmäviljelyteknologiaan liittyviä tuotteita. Osa ohjelmasta osastoilla ja seminaarissa on myös ruotsin kielellä.

Tapahtuman yhteydessä  järjestettävässä seminaarissa esitellään ja haastetaan täsmäviljelyteknologian avulla syntyviä mahdollisuuksia elintarvikeketjun kannattavuuden ja kuluttajalähtöisyyden vahvistamiseksi.

Tapahtumassa on hyvin mielenkiintoisia puhujia, kuten maanviljelijät ja kokeneet täsmäviljelyn taitajat Jussi Knaapi ja Ilkka Matinolli.

VILKKU Plus -hanke järjestää yhteiskuljetuksen Keski-Uudenmaan alueelta TäsmäViljely-Foorumiin, jos innokkaita matkaanlähtijöitä ilmoittautuu riittävän monta (min. 10 hlö, max. 30 hlö). Bussin ajoreitti suunnitellaan ilmoittautuneiden paikkakuntien perusteella.

Ilmoittautuminen

Sitova ilmoittautuminen bussikuljetusta varten viimeistään sunnuntaina 23.2.2020 sähköpostitse janne.heikkinen@tuusula.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro matkaan lähtijöiden:

Etu- ja sukunimi

Paikkakunta

Puhelinnumero

Sähköposti

 

Ohjelma

Katso päivän ohjelma:  TäsmäViljely-foorumin ohjelma